Завърши проверката за евентуална агресия в Пирогов: От медицинска гледна точка

...
Завърши проверката за евентуална агресия в Пирогов: От медицинска гледна точка
Коментари Харесай

Провериха дали Мустафа Емин е проявил агресия в Пирогов

Завърши инспекцията за възможна експанзия в " Пирогов ": 

" От здравна позиция са спазени всички стандарти за работа и оказване на помощ в границите на Спешното поделение. Персоналът е подходил с висок професионализъм, направили са всички нужни консултативни прегледи и проучвания на детето. Оказана му е нужната помощ и операции и е изпратено у дома с рекомендации. " Това оповестиха от Ръководството на  УМБАЛСМ „ Н. И. ПИРОГОВ “ в послание към медиите, написа. 

Снети са записи за интервала. Снети са пояснения с отчети от страна на всички медицински експерти в „ Пирогов “, които имат отношение по случая и са направени срещи с всички, имащи отношение към случая.

" Документацията по случая е водена по разпоредбите и е разказано по часове и минути придвижването на пациента.

За този интервал в детска противошокова зала е оказана незабавна помощ на 3 (три) травматични деца и са извършени продължителни мероприятия по ресусцитация на друго дете, което е преведено с тежък хеморагичен потрес. Или разпоредбите на триаж са спазени прецизно.

Всички данни от инспекцията са предоставени на Етичната комисия на политическа партия Да, България “. „ Пирогов “, като болница с високо публично доверие декларира,че ще даде информация на всички заинтригувани по случая при съблюдаване на Закона за протекция на детето, Закона за здравето и Закона за персоналните данни. ", написа още в текста.

Припомняме ви, че преди дни във Facebook пост здравна сестра от " Пирогов " упрекна съветника на министъра на защитата - Мустафа Емин в " надменно и скандално " държание. Според нейната обява Емин е изискал друго дете да бъде изведено от шокова зала, с цел да може неговото да заеме мястото му. Медицинската сестра Диманова споделя още, че Емин е заплашил здравните служащи с министъра на опазването на здравето и е употребявал името на министъра, " с цел да получи документите, които към този момент му бяха дадени от залата ".

След това Емин изиска да бъде направена инспекция и резултатите от нея да бъдат оповестени обществено, което се случи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР